Fina

2011-09-29 @ 17:45:00
Grymt fina skor, har ingen aning var de är från. Hittade iallafall bilden på Lowes blogg. Jag lovar att ge er en update när jag vet.

vi hörs snart.


Tillbaka till blogg.se

2011-09-27 @ 22:09:03
Blir lika chockad varje gång jag tittar på statistiken på bloggen, läsare som fortfarande är här? Nu behöver ni iallafall inte tänka på att lämna mig, nu är jag tillbaka från spotlife.
Lägesuppdatering då, ligger just nu i soffan med feber och förkylning... jag tjuter av glädje!
Jag ska ändå försöka att blogga, om jag är pigg nog. Så vi hörs snart igen.
Kram

Slitna jeans

2011-09-23 @ 17:21:00
ph 1: lowe.metromode.se 2: myblomqvist.se

Tycker det här är så fint, precis som rubriker lyder – slitna jeans. Så som på bilderna! Funderar på att göra likadant på ett av mina svarta jeans. Synd om hålet skulle bli fel och byxorna blir förstörda men med ett (knappt) MVG i syslöjd ska väl det funka bra, antar jag…


Elsas mode tv3

2011-09-22 @ 09:39:00
ph: milady.se (via sofissnapshots.se)

Sådär en månad (?) senare ser jag nyheten om att Sofi Farhmans bok, Elsas Mode ska bli en tv-serie. Tror att det kommer bli grymt bra! Men om jag ska vara ärlig kan jag inte tänka mig boken som en serie, speciellt inte på svenska. Förstår ni vad jag menar, håller ni med?


Hope and glory

2011-09-18 @ 17:57:00
Chillade med Måns Zelmerlöw backstage igår efter lite shopping och konsterten. Bra kväll!
Hittade iallafall denna fina inne på pieces, jag älskar denna trots att telefonkameran brusat till den en aning och även färgat den rosa då den är mer beige irl. Vad tycker ni?
Puss

Laptop case

2011-09-16 @ 19:41:00
ph: lowe.metromode.se

Himla ledsen att jag glömde säga att jag skulle på läger med klassen, till ett ställe som visade sig vara både utan täckning och 3G nät. Nu är jag iallafall på hemmaplan och tid med att blandannat hitta ett laptopfodral. Väljer mellan två fina den ena rosa basic (ni hittar bilder på den här) och den andra med lite mer stil, alltså den på bilden från P.A.P som även finns i svart. Grymt fin tycker jag. Dock är väl den rosa mer smidig, den ovan känns mer som en väska och kommer ta upp mycket plats i min fulla skolväska.


Kära 16åriga jag

2011-09-11 @ 13:41:00
Delar med mig av en fin video, den är värd 5 minuter av din tid. Jag lovar.

2 cravings

2011-09-09 @ 23:26:00
unknown, victoriatornegrrn.se

Två saker jag är sugen på just nu är en fin klocka och en svans i både svart och vit/grå. Väskan är inte heller så dum om jag ska vara ärlig.

Påtal om ingenting, jag funderar att byta tillbaka till blogg.se. För tillfället iallafall, känns sådär att blogga här på spotlife nu när läsarantalet sjunkit, lite som att prata med sig själv. På blogg.se får man fler möjligheter att synas. Men jag väntar ett tag till, tills mitt lilla projekt är klart. Sedan finns det även fler anledningar, som att spotlife ofta ligger nere, mellanrummen mellan styckena blir inte bra osv.


Pumps

2011-09-09 @ 12:59:00
ph: skonamig.se

Tror att jag hittat de perfekta skorna för en liten peng till festen nu i höst. Paret ovan från skonamig. Perfektion! Nu återstår sökandet efter den lika perfekta klänningen, inte lika lätt…


Almost perfect

2011-09-03 @ 16:57:00
Jag vill börja med att tacka alla er som fortfarande läser min blogg trots min bloggpaus. Ni är för bra. Men jag hoppas de som lämnat hittar hit igen och att massor av nya också gör det.

Fingrade på denna fina tröja inne på Zara i torsdags. Var inte lika fin i verkligheten som jag förväntade mig, färgen var inte så vit som på bild och tröjan var lite stor då den bara gjordes i storlek M. Varje gång jag ser den på bild ångrar jag lite att jag inte köpte den, den kanske är lite fin irl ändå. Jag hoppas det iallafall, och om så är svaret så är jag en tröja rikare på måndag.


RSS 2.0