Positiva ord

2011-08-23 @ 18:15:00
Åh, jag har så himla många inlägg på kö, väntar bara in min nya dator (macbook air, f1 c00lt)  1, 2, 3, 4, 5, 6 minst! Har även massor av kläder jag ska handla, smyckesshoppen ska dra igång så fort jag fåt kontroll över det hela. Känns galet bra! Ett minus är dock skolan, jag känner redan att den kommer ta mycket av min tid och det suger. Så alltså, det som står på schemat är cheerleading, sång, blogg, företag, plugg, sova och ledig tid (= noll) och övrigt. Ni hajar mitt problem va? Well, jag kommer att göra mitt bästa. Skolan går först som ni kanske förstår men jag tänker köra mycket tidsinställt och se med tiden hur det blir. Så håll ut tills den dagen jag skriver ett hejdå-bloggen inlägg.

Postiva ord skulle det ju vara, men lite har jag ju lyckats.

 

Vi hörs (jättejätte) snart!


-

2011-08-19 @ 08:06:00
Jag ångrar såhäääääääääääääääääääär mycket att jag färgade mitt hår mörkare. Jag skulle ha slingat mitt hår ljusare istället…

I'll be back soon

2011-08-18 @ 13:07:00
Det är svårt att blogga ofta utan en egen dator, speciellt när jag varken gillar den antika stationära eller den brännheta laptopen. Jag får en ny dator nu i höst när jag börjar gymnasiet (ProCivitas någon?), en macbook air (lycklig tjej) Och när jag sitter bakom skolbänken hela dagen kommer jag också klä mig som jag brukar och inte gå runt i mjuksikläder som här hemma, ni får alltså äntligen outfits om jag fastnar på bild dvs. I höst kommer jag även starta upp min webshop igen, har så himla mycket idéer!

Ett inlägg utan bild, förlåt. Men snart är jag tillbaka, jag hoppas verkligen det! Ni är väl fortfarande kvar?

Kram


1 augusti

2011-08-01 @ 20:14:00
Bild från gårdagens släktträff

Jag måste börja detta inlägget som många andra inlägg, förlåt för den dåliga uppdateringen. Jag ska försöka blogga oftare.
De senaste dagarna har spenderats med Klara. Ingen sömn och massa kul. Så därför säger jag godnatt nu.
Det var allt, vi hörs mycket snart.

RSS 2.0